itulau-fa'ailoga

tala fou

Fetufa'i Ivi'aso'aso Tu'ufa'atasi- Faiga Fa'apalapala

Na lipotia mai e se tamaitai gasegase e 66 tausaga le matua, na lavea o ia i se taavale a o kolosiina le auala i le 14 itula talu ai, ma mafua ai ona tiga le tele o le fatafata, fatafata taumatau ma le manava, lima taumatau ma tamatamailima taumatau, aemaise lava le tiga o le puipui taumatau o le fatafata e aunoa ma le manava. faigata.
O le fatafata CT na faʻaalia ai o le 2-7 taumatau saʻo na gau, ma o se vaega itiiti o le pleural effusion sa i ai i le itu taumatau.
微信图片_20220228162728(1)(1)

O le gau o le ivi 'aso'aso ose manu'a masani lea e gau ai le ivi 'aso'aso pe tupu ai se ta'e.Ole mafua'aga sili ona taatele ole fa'ama'i o le fatafata mai le pa'ū, fa'alavelave tau ta'avale, po'o le a'afiaga i taimi o ta'aloga fa'afeso'ota'i.O le tele o gau ivi 'aso'aso ua na'o ta'e.E ui ina tiga pea, ae o le tulaga lamatia o se ivi 'aso'aso ta'e e leai se mea e sili atu ona mata'utia e pei o le a'afiaga o se ivi 'aso'aso gau.
微信图片_20220228162817(1)(1)(1)
O le faʻaogaina o le ponaivi ivi ponaivi e mafai ona vave faʻafoʻisia le mautu ma le faʻamaoni o le thorax, faʻatasi ai ma le faʻaitiitia o le faʻalavelave, faigofie ma faigofie le gaioiga, ma le toe faʻaleleia vave o le postoperative, lea e mafai ona faʻaleleia ai le lelei o le olaga o tagata gasegase.Ua fa'apu'upu'u le umi o le fa'ama'i ma le taimi o le ta'aloga, fa'aitiitia le gau o le toto, o le togafitiga e lelei, ma le tele o le ipu ponaivi e la'ititi, o lea e la'ititi ai le ta'otoga, fa'aitiitia fa'aleagaina fa'aleagaina, ma sili atu le fale puipui. fa'amalie, fa'aitiitiga fa'aitiitiga o le ita o le tino ma lagona o le tino mai fafo.O le mautu o le faʻapipiʻiina, o le faʻaogaina faigofie o le sikulima i totonu o le tino, o le faʻavaeina o se faʻailoga faapitoa i le va o le sikulima ma le ipu, faʻalelei lelei mai le nerve subcostal, ma e faigofie foi ona aveese pe a uma le taotoga.
微信图片_20220228162822(1)(1)(1)


Taimi meli: Feb-26-2022